Trio – Fredericia

Er du til god mad, computerspil og spænding, så er e-sports konceptet Trio, det helt rigtige sted! Trio har tidligere gjort brug af vores udsmykning til deres netcafe, så da de skulle udvide forretningen med en fed racerbilssimulator og en Fifa-lounge, ønskede de igen at vi skulle stå for dekorationen. Som udsmykning til racerbilssimulatoren malede vi en strømlinet racerbil, med fuld fart mod solnedgangen. Vi ønskede at skabe stemningen af store vidder, fart og spænding – og synes selv vi ramte en rigtig fed atmosfære.

Til Fifa-loungen skulle der selvfølgelig være et fodboldtema. Som gulv i loungen har Trio installeret et grønt filttæppe, for at skabe illusionen om at være på en fodboldbane. For at fuldføre denne ide, malede vi tribunerne på et stort stadion, så man fik oplevelsen af at stå midt på grønsværen under det skarpe lys fra stadion. Lad kampen begynde!

Hvis man er i Fredericia området og trænger til computerspil, god mad og fantastisk service af engagerede og imødekommende mennesker, kan vi kun anbefale at kigge forbi deres vidunderlige koncept!