Meeting of Styles 2021

I stedet for det sædvanlige arrangement ved Axel Torv i København, var dette års Meeting Of Styles arrangement slået sammen med Christianias 50 års fødselsdag. Den lange mur rundt om Christiania var i anledning af arrangementet blevet grundet rød og klargjort til Meeting Of Styles dygtige artister. Fristaden skulle fremstå i sin bedste stand på den særlige dag.

Endnu en gang arbejdede vi sammen med den talentfulde Frederik Bager. Og som de forrige år var vi hurtigt enige om at dette års tema, endnu en gang, skulle være den udsøgte genre: Samurai-dyr. Frederik Bager lavede et virkelig fedt koncept og en skitse, som vi freestylede ud fra. Resultatet blev en abe-sumarai-by, der bliver angrebet af et gigantisk tentakel monster. Monsterets lange blækspruttearme slynger sig rundt om bambusbygningerne med helvedes flammer. I luften flyver det med bananer, kastestjerner og ninja-aber. 

Til arrangementet deltog som altid mange dygtige danske og internationale malere. Det var som altid fantastisk at møde så dygtige kolleger fra hele verden og dele vores fælles passion! 

Tak til Steffen Gray for et fantastisk arrangement – trods dårligt vejr, kæmpede hele holdet og fik skabt et virkelig stærkt arrangement. 

Vi glæder os til næste år! 

Tjek Frederik Bager ud på instagram @dovenfisen !