Maleri på bestilling

Kunst har igennem historien været forbeholdt de magtfulde og rige. Konger og paver var reelt de eneste der havde mulighed for at få udsmykket deres kirker og paladser, ofte med pralende malerier af dem selv og deres bedrifter. I dag er kunst heldigvis ikke forbeholdt de få i samfundets top. I forhold til kunst er vi alle blevet konger og paver og har i dag mulighed for at udsmykke vores hjem eller arbejdsplads med præcis den slags kunst vi ønsker – og det vil Bandit Graphics hjælpe med!

Vi kan skabe dit helt eget personlige maleri. Skal kontoret pyntes eller skal du give en personlig og stilfuld gave, udfører vi alle former for malerier på bestilling. Vi har altid vores egne graffitimalerier til salg, men udfører alle former for graffiti på bestilling og bestillingsarbejde af malerier. Vi udfører alle former for stilarter, så ønsker du at købe street art, naturalistiske portrætter eller at få graffiti kunst udført på lærred, så kan vi male det præcist som du ønsker.

Vi maler lærred på bestilling

Ønsker du et lærred på bestilling, kan processen frem til dit personlige maleri foregår på mange måde. Måske har du allerede en specifik reference, f.eks. et portrætfoto af et familiemedlem, som du ønsker vi skal udføre på et lærred. Derfra kan du ønske at vi skal male motivet i en bestemt stilart, eller i en bestemt farvesammensætning. En anden mulighed er, at du har et tema, som du ønsker at vi skal udvikle og konkretisere. Det kan f.eks. være et tema omkring skibe og sejlads, som du ønsker vi skal indfange i et motiv. Derfra præsenterer vi dig for fede referencer og ideer, som vi har fundet frem til, og som du kan vælge imellem inden vi udfører det endelige motiv på et lærred.

Vejen fra ide til lærred er mange, men uanset hvilket stadie du har din kreative ide, vil vi hjælpe dig med at realisere motivet på den absolut fedeste og mest personlige måde. Kontakt os allerede i dag med din ide.

Kontakt os allerede i dag!

Email: kontakt@banditgraphics.dk

Telefon: 42 17 39 92
Følg vores arbejde