Kontor udsmykning

Den moderne arbejdsplads skal være unik og personlig. Ved et besøg på din arbejdsplads, skal man ikke være i tvivl om hvilke værdier din virksomhed værner om og gerne vil udstråle til omverdenen. Personlig kunst til kontoret eller et stort vægmaleri hjælper med at formidle netop din virksomheds personlighed og agenda, ved at give din arbejdsplads identitet for både dine kolleger og kunder. En personlig kontorudsmykning fortæller dine kunder om virksomhedens værdier og identitet, på en simpel og forståelig måde. Kort fortalt er unik og personlig kunst med til at skabe din virksomheds selvforståelse og hjælper med at formidle den fortælling du vil have for din virksomhed.

For medarbejderne skaber kunst i virksomheden ejerskab, sammenhold og hjælper til at fremme en specifikt kultur på arbejdspladsen. Et stort og personligt vægmaleri bliver hurtigt et naturligt samlingsstedet for virksomhedens møder og store lanceringer, og indtager dermed hjertet af din virksomheds dagligdag. Kontor dekoration virker på den måde som et kompas for virksomhedens virke, der dagligt påminder dig og dine kolleger om jeres fælles formål og målsætning.

Kunst til kontoret

Skal vi udføre udsmykningskunst til dit kontor, vil vi altid tage udgangspunkt i hvad du ønsker din virksomhed skal udstråle. I fællesskab finder vi frem til motiver og temaer, som vi synes indfanger din arbejdsplads værdier og identitet. Vi kan male alt fra hele rum til små figurer rundt omkring i kontoret, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan udføres. Om du ønsker en række specifikke lærredsmalerier til kontorlandskabet eller store vægmalerier til receptionen, har vi mulighed for at udføre det præcist som du ønsker.

Tiden på udførelsen afhænger selvfølgelig at værkets størrelse og motiv. Et stort vægmaleri tager omkring to dage at udføre, hvor vi vil fylde i virksomheden med afskærmning og lugt fra spraydåser. Derfor er vi meget fleksible med tiden og kan udføre værket om aftenen, weekenden eller i en ferie, så din virksomhed ikke skal forhindres i deres daglige drift. Vi går meget op i en solid afdækning og beskyttelse af din virksomheds interiør, så du og dine medarbejdere kan føle sig trygge undervejs i processen.

Har du en ide til udsmykning af dit kontor, så kontakt os allerede i dag!

Email: kontakt@banditgraphics.dk

Telefon: 42 17 39 92
Følg vores arbejde