Graffiti vægmaleri

Store vægmalerier er vores speciale. Vi kan male alt fra kæmpe gavle til store butiksfacader, med præcist det motiv og den æstetik du drømmer om. Om du ønsker store street art malerier eller store graffiti murals til din virksomhed eller ejendomsforening, så kan vi udføre det efter dine ønsker og behov.

Når vi begynder på et vægmaleri, inkluderer vi altid kunden i udviklingen af designet. Ud fra dine ønsker og krav, laver vi et oplæg med en digital skitse af det færdige værk, som du igen har mulighed for at ændre efter ønske og behov, før vi påbegynder selve væggen. Vi går meget op i at ramme et design og en stilart som afspejler dine ønsker for væggen og dens daglige brug, så vi modtager glædeligt forandringer af designet. For os er det vigtigt at vægmaleriet repræsenterer det fællesskab væggen er placeret i, så dem der dagligt omgåes væggen har følelsen af at vægmaleriets motiv afspejler dem og deres liv. Et stort vægmaleri bliver ofte et varetegn for det område væggen er placeret i, så vores prioritet er altid at efterleve præcist det ønske du har for væggens udtryk.

Et vægmaleri kan fuldstændig forandre en butiks- eller ejendomsfacade. Et vægmaleri er en hurtigt og effektfuld måde at udtrykke din butiks identitet på og tiltrækker automatisk kunder ved vægmaleriets synlighed. Det gør din butik unik og skaber en helhedsoplevelse for dine kunder – som forhåbentligt kommer igen og igen.

Under udsmykningen af en væg tager vi altid forbehold for væggens omgivelser, så motivet er placeret optimalt i forhold til lyset og andre former for interiør i omgivelserne omkring maleriet. Vi udfører ofte et vægmaleri med spraymaling. Men selvom det er med spraydåser, behøver motivet ikke være en klassisk graffiti væg. Med spraydåser kan vi male stort set alle stilarter, så ønsker du et naturalistisk portræt eller et nøjagtigt landskabsmaleri, kan vi udføre det præcist som du ønsker. Når vi bruger spraymaling, går vi altid meget op i at afskærme og beskytte omgivelserne under udførelsen af vægmaleriet, så der ikke kommer maling andre steder end vægmaleriet. Selv når vi arbejder udendørs er vi grundige med at afskærme, for at beskytte fliser og andre omgivelser, så du kun står tilbage med det færdige vægmaleri.

Har du en ide til et vægmaleri, så kontakt os allerede i dag!