Graffiti på bestilling – Få et stort maleri til din væg

Graffiti opstod i 1980’ernes New York city, som en del af en større ungdomsbevægelse kaldet hip-hop. Ungdommen greb fat i spraydåser og blæktuscher for at skrive deres såkaldte “tags” så mange steder i byens offentlige rum i konkurrencen om at blive kongen af New Yorks graffitiscene. Hurtigt spredte hip-hop kulturen sig til resten af verdens ungdom, hvorfra den i mange år har skabt hovedpine for diverse kommunale instanser, der ikke kunne se graffiti som andet end hærværk fra en fordærvet ungdomskultur.

I forbindelse med graffitikulturens udvikling fremkom den mere kommercielle kunstform kaldet street art. Street art bruger samme materialer og benyttelse af det offentlige rum som graffiti, men i stedet for tags og bogstaver, har street art ofte et større fokus på udsmykning og dekoration. Tænk på street art som en form for graffitiens fætter fra kunstakademiet, med et større fokus på æstetik og kunstnerisk udførelse.

Trods mange forsøg på at udrydde graffitikulturen, er graffiti og street art i dag anerkendte kunstformer og en integreret del af populærkulturen. Fra at være en undergrundskultur, forbeholdt mørke tunneller og togpaneler, kommer graffiti og street art i dag hjem i privaten i form af store malerier til stuen.

Hos bandit Graphics har vi en fod i både graffiti og street art scenen. Vi begyndte med små tags og graffiti pieces, men har i forlængelse af vores kunstneriske udvikling bevæget os i retningen af street art, med fokus på teknik og æstetik. Det gør at vi i dag kan tilbyde både street art og graffiti på bestilling. Så hvorfor nøjes med kedelige og upersonlige malerier, som alle andre også har? Et stort maleri til væggen, eller et maleri direkte på muren gør dit hjem eller din arbejdsplads unik og personlig. Med mange års erfaring kan Bandit Graphics skabe præcist det unikke udtryk, som du ønsker. Vi udfører alt fra store farverige malerier på lærreder til såkaldte muralmalerier, der er et vægmaleri direkte på muren. Vi mestre stort set alle stilarter og har altid dit ønske for motiv og stil som vores første prioritet. Tag kontakt til os i dag med din ide!

Kontakt os allerede i dag!

Email: kontakt@banditgraphics.dk

Telefon: 42 17 39 92
Følg vores arbejde