Counter-strike gamerrum

Hvis du skal bygge det ultimative counter-strike gamerrum, hvorfor så gøre tingene halvt? I stedet for et enkelt vægmaleri til gamerrummet, ønskede denne kunde nemlig at samtlige vægge skulle udsmykkes med motiver fra counter-strike universet. Kunden ønskede at counter-strike banen ‘Vertigo’ skulle være den fremtrædende reference i maleriet, men gav os derudover frie tøjler til at udvikle designet. En fantastisk opgave at få! 

Vi specialdesignede et stort samlet vægmaleri til hele rummet, hvor vi nøje planlagede overgangen imellem de forskellige motiver, så de fremstod naturlige i sin helheden. Da rummet skulle bruges til at spille computerspil, placerede vi bevidst blikfanget for motiverne i en specifik højde, da vi var opmærksomme på at der langs væggen skulle placeres borde til computerne, som ville dække for bunden af vægmaleriet. Tilsvarende inkluderede vi døren i vores design, men på en måde hvor motivet gav mening uanset om døren er lukket eller åben.  
For at gøre motiverne personlige, har vi på skuldrende af karakterne placeret logoet for kundens egen counter-strike klan. En virkelig fed opgave!